Avís legal

Protecció de Dades

A efectes de l´establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i de la Llei 34/02 del 11 de Juliol, de Serveis de la societat de d’informació  y de Correu Electrònic (LSSI), ARTRIS 2000 SERVEIS SOCIALS SCCL garantitza a confidencialitat de les dades personals dels seus clients.

Li comuniquem que les seves dades de caràcter personal formen part d’una base de dades gestionada sota la responsabilitat de ARTRIS 2000 SERVEIS SOCIALS SCCL amb la finalitat de informa- vos de les novetats  ofertes comercials relacionades amb la nostre activitat, sigui per la seva condició de client o perquè ens hagi sol·licitat informació comercial en qualsevol moment, sigui perquè vostè hagi autoritzat que les seves dades siguin en un arxiu comercial autoritzat.

És voluntat de ARTRIS 2000 SERVEIS SOCIALS SCCL evitar l’enviament deliberat del correu no sol·licitat, per el qual podrà  en tot moment sol·licitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació u oposició de les seves dades de caràcter personal per correu ordinari a: Carrer Sant Martirià núm. 75, 17820 de Banyoles en els terminis establers per la LOPD.

Aquest missatge es dirigeix exclusivament al seu destinatari pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si vostè no es el destinatari assenyalat, li informem que qualsevol divulgació o ús dels continguts està expressament prohibit. Si vostè ha rebut aquest missatge per error, si us plau esborri el seu contingut i comuniqui-ho en la direcció del remitent en la major brevetat possible.